ANWB Fietsverzekering

Tweewielerservice Wieringa werkt samen met de ANWB en bied u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie. De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering:

  • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar
  • Stel zelf uw fietsverzekering samen
  • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
  • Keuze uit betalen per jaar of per maand (vanaf € 4,40) (enkel bij doorlopende fiets verzekeringen)

Twee verzekeringsvormen

U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:

  • Diefstal
    U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.
  • Diefstal&Beschadiging
    Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw fiets. Zoals bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Gaat u fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets. Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.

Elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking Beschadiging.

ANWB

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

De verzekeringen worden aangeboden in een kortlopende verzekering en een doorlopende verzekering.
Een kortlopende verzekering sluit u af voor 3 of 5 jaar. De premie dient dan volledig vooruit betaald te worden.
Een doorlopende verzekering sluit u af voor een periode van minimaal 1 jaar. De premie dient dan per jaar of maandelijks voldaan te worden. Na dit eerste jaar is de verzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.
Druk op de onderstaande button voor de gewenste verzekering. U krijgt dan een overzicht en de mogelijkheid om deze direct af te sluiten. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door middel van 040 -2930022 , onze contact-pagina of via info@tweewielerservicewieringa.nl .

De complete voorwaarden van de ANWB Fietsverzekering kunt u hier downloaden.
Voorwaarden ANWB fietsverzekering

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00
Woensdag:  9.00 - 18.00
Donderdag:  9.00 - 18.00
Vrijdag:  9.00 - 18.00
Zaterdag:  9.00 - 17.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook